romania

Green Fill

Primul brand din România care oferă spumă biodegradabilă de umplere

P6010559_doboz_mod

ALĂTURAŢI-VĂ REŢELEI NOASTRE DE DISTRIBUITORI!

Utilizarea Green Fill

Farmacii

Uz menajer

Industria alimentară

Unelte,
piese de schimb

Aparate

Produse electronice

Decorațiuni, cadouri

Utilizarea spumei protectoare biodegradabile Green Fill este soluția perfectă pentru umplerea golurilor rămase în cazul ambalării produselor fragile, pe durata transportării acestora. Protejează produsul, astfel afacerea dvs. va beneficia de mai mulți clienți mulțumiți.

Farmacii

Păstrează aspectul estetic al produselor cosmetice, vitaminelor, preparatelor medicamentoase, suplimentelor nutritive,  alimentelor pentru sugari, în cursul transportării acestora, în timp ce produsele ajung la utilizatorul final întregi.

Industria alimentară

În cazul ambalării alimentelor neperisabile în recipiente din sticlă, a mierii, gemurilor, siropurilor, sosurilor, condimentelor, spuma protectoare Green Fill le apără împotriva socurilor și a spargerii din timpul transportului.

Decorațiuni, cadouri


Materialul de umplutură înconjoară produsele din ceramică, porțelan, astfel că vazele, picturile, ceasurile etc. ajung intact la cumpărători.

Produse electronice

 

Materialul de umplere Green Fill poate fi utilizat cu siguranță și în cazul transportării produselor electronice, deoarece spuma protectoare nu se încarcă electrostatic.

Unelte, piese de schimb

 

Uneltele și echipamentele de mici dimensiuni și piesele de schimb nu vor aluneca în cutii în timpul transportului, datorită materialul de umplere.

Produse de uz menajer

În cazul ambalajelor de transport al ustensilelor de bucătărie și pentru servit, produselor grill, tocătoarelor, strecurătoarelor, formelor pentru copt, instrumentelor pentru tăiat, răzătoarelor, ustensilelor pentru patiserie etc. spuma de umplere Green Fill asigură protejarea produselor.

Parfumuri şi produse cosmeticeLa vânzări online  spuma de umplere Green Fill oferă o protecție eficientă pentru livrarea produsului.

Căutăm parteneri distribuitori pentru fulgi biodegradabile GreenFill!