romania

Green Fill

Primul brand din România care oferă spumă biodegradabilă pentru umplere

P6010559_doboz_mod

ALĂTURAŢI-VĂ REŢELEI NOASTRE DE DISTRIBUITORI!

Ce este materialul de umplere Green Fill?

Spuma protectoare biodegradabilă Green Fill este marcă înregistrată, obținută după o procedură îndelungată de cercetare–dezvoltare. Este materialul de ambalare complet natural, pe bază de amidon din plante.

100% biodegradabil!

Are o densitate mare, care nu scade nici în condiții de umezeală, astfel că protejează produsele pe un termen îndelungat.

Alegeți GreenFill-ul care vă place cel mai mult!

Cui recomandăm spuma protectoare Green Fill?

Farmacii

Uz menajer

Industria alimentară

Unelte,
piese de schimb

Aparate

Produse electronice

Decorațiuni, cadouri

Ambalaj: 0,5 m3/sac

ProfiKomp Környezettechnikai S.A. a efectuat un studiu privind nivelul de biodegradabilitate a materialului de umplutură. Rezultatul complet al analizei îl puteți citi aici!

Important! Consistența, compresibilitatea spumei protectoare biologice se analizează în totalitatea acestora, nu și fiecare bucată separat. Dacă cutia este umplută complet cu spumă, este perfect pentru transportul sigur al aproape oricărui produs.

Avantajele Green Fill

greenfill eficient

Eficient

Asigură protecția produsului în cazul ambalajului de transport. Ideal în materia ambalajelor moi de umplutură care, datorită formei și dimensiunilor acesteia învăluie complet produsul ambalat, iar datorită rezistenței ei oferă o protecție excelentă împotriva loviturilor din timpul transportului. Potrivită pentru ambalarea sigură pentru transportare a aproape oricăror forme de obiecte. Produsele ajung la destinație intacte și își păstrează calitatea estetică.

greenfill pret favorabil

Preț favorabil

Cel mai mare avantaj al materialului de umplere Green Fill este accesibilitatea. Are prețuri mult mai favorabile decât orice produs de umplere care se găsește pe piață.
Se comercializează în saci de 0,5 m3/sac, astfel se potrivește perfect și firmelor cu un buget mai redus. Mai mult, prin utilizarea acestei spume se poate reduce și costul cutiilor personalizate care sunt adaptate mărimii produselor ambalate.

grenfill produs ambalaj ecologic

Ecologic

Spuma biodegradabilă reprezintă o alternativă NOUĂ, ecologică în domeniul materialelor de umplere. Față de materialele de umplere tradiționale pe bază de polistiren (un derivat al petrolului) spuma biodegradabilă Green Fill se dizolvă în procent de 100%, protejând mediul înconjurător. Nu lasă în urmă materiale dăunătoare, nu se produc deșeuri, nu contaminează apele și vietățile sălbatice. Este produsă din materii prime sustenabile, iar procesul de producție necesită consum redus de energie.

greenfill produs ambalaj estetic

Produsul ambalat se menține estetic

În cazul ambalării produselor, un aspect important este ca materialul de umplere să protejeze forma acestora. Spuma protectoare biodegradabilă Green Fill nu afectează produsele ambalate, astfel acestea se mențin în stare vandabilă.

greenfill ambalaj natural

Natural și non-toxic

Din ce în ce mai multe afaceri acordă o atenție sporită materialelor lor de ambalare și încearcă totodată să maximizeze utilizarea de produse pe bază de materii prime naturale. Spuma biodegradabilă Green Fill este produsă din materiale naturale, non-toxice, acesta fiind mai sigur de utilizat atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Folosirea materialelor de ambalare naturale și non-toxice este important pentru mulți cumpărători, prin utilizarea acestora afacerea dvs. poate beneficia de avantaje economice și de imagine.

greenfill prdous nu este electrostatic

Nu se încarcă electrostatic

Spuma protectoare Green Fill nu se încarcă electrostatic, fiind mai sigură pentru transportul produselor electronice, decât materialele de umplutură pe bază de polistiren, care se încarcă cu ușurință electrostatic.

Green Fill este un produs ecologic care nu dăunează mediului.

Veniți alături de noi să protejăm Planeta.

Solicitați chiar astăzi oferta pentru spuma de umplere Green Fill:

"*" indicates required fields

Email*
Newsletter
Consent*
GDPR*
Căutăm parteneri distribuitori pentru fulgi biodegradabile GreenFill!