Folie Cu Bule sau Fulgi De Ambalare

Atunci când vă pregătiți să livrați produsele comercializate, unele produse fragile pot avea nevoie de un ambalaj de protecție suplimentar pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

S-ar putea să vă întrebați dacă folia cu bule de aer sau fulgii de ambalare biodegradabili GreenFill vor oferi mai multă protecție pentru bunuri în astfel de scenarii.

În acest articol comparăm avantajele și dezavantajele foliei cu bule de aer și a fulgilor de ambalare în ceea ce privește protecția bunurilor dumneavoastră.

Definiții de bază: folia cu bule și fulgii de ambalare

Folia cu bule este o folie de plastic cu buzunare de aer. Aceste buzunare ajută la amortizarea loviturilor suferite de obiectele fragile. Puteți achiziționa folie cu bule în diferite forme, care includ foi, role etc.

Pentru o lungă perioadă de timp, folia cu bule de aer a fost considerată cel mai bun material de ambalare. Aceste foi de plastic cu bule de aer pot proteja orice dacă este învelit în suficiente straturi. Învelișul cu bule este răspândit în lumea transporturilor și constituie un material de ambalare comun și cu o utilizate la scară largă.

Folia cu bule poate fi de mai multe feluri: unele au bule de aer de dimensiuni mici, în timp ce altele au mai puține buzunare de aer ca număr, dar dimensiunea lor este considerabil mai mare.

Trebuie să știți că, cu cât dimensiunea bulelor este mai mare, cu atât mai mare este protecția pe care o puteți asigura bunurilor în timpul transportului. Învelișurile cu bule sunt perfecte pentru amortizarea șocurilor suferite de produse. Acestea pot fi utilizate individual pentru ambalarea produselor, ceea ce reduce riscul deteriorării produselor în timpul transportului.

Fulgii de ambalare, cunoscute și sub numele de spumă de ambalare, spumă protectoare sunt materiale folosite pentru a proteja obiectele fragile în timpul transportului.

Fulgii biodegradabili GreenFill sunt folosiți pentru umplerea spațiului rămas liber în cutiile de carton. Acest produs protejează articolele cu multe colțuri sau cu margini.

Fulgii de ambalare din polistiren sunt produse din polistiren expandat, care are caracteristici toxice. Fulgii de ambalare GreenFill, produși în România sunt fabricați din surse naturale (amidon de cartof sau de porumb), ceea ce le conferă avantajul de a fi netoxici dacă sunt consumate accidental de o persoană sau un animal, spre deosebire de cele din polistiren, care sunt, de obicei, toxice. GreenFill se dizolvă în apă și este complet biodegradabil, fără un impact negativ asupra mediului înconjurător. Fulgii biodegradabili GreenFill nu se încarcă electrostatic, ceea ce înseamnă că nu vor deteriora aparatele electronice în timpul transportului și nici nu se vor lipi de haine.

Producția de fulgi de împachetare din polistiren este, de asemenea, dăunătoare pentru mediu. Materialele din fulgi biodegradabili nu necesită la fel de multă energie pentru a fi produse, iar instalațiile care le produc emit mai puține gaze cu efect de seră. Fabricarea lor este, de asemenea, mai sigură. În timpul procesului de fabricare utilizând polistiren, lucrătorii sunt expuși la materiale cancerigene, dar materialele utilizate pentru a crea fulgii de ambalare biodegradabili sunt netoxice, astfel încât niciun lucrător nu este expus la gaze sau materiale potențial dăunătoare.

Biodegradabil” înseamnă că GreenFill se descompune cu ajutorul bacteriilor, a apei sau a altor ființe vii și, prin urmare, nu va rămâne în depozitele de deșeuri timp de mii de ani, precum produsele din polistiren.

Fulgi biodegradabili GreenFill reprezintă alternativa ecologică pentru înlocuirea materialelor de ambalare pe bază de polistiren, dăunătoare mediului.

Folia cu bule

1_folie_bule3

Avantaje Folie cu Bule

Dezavantaje

Fulgi biodegradabili GreenFill

Blue Ceramic Vase Protected for Shipping with Biodegradable Packing Peanuts

Avantaje Fulgi GreenFill

Dezavantaje

Solicită mostră de fulgi biodegradabili GreenFill!

Suntem gata să vă ajutăm!

La AMCOPACK SRL suntem mândri să fim singurul producător din România ai fulgilor biodegradabili GreenFill.
Meritați cel mai bun serviciu din industrie, la un preț pe care vi-l puteți permite. La AMCOPACK SRL ne propunem să vă oferim exact acest lucru. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta.

VARGA ZOLTÁN

Director
+40 752 136 332
office@greenfill.ro

Horváth Árpád Amco Greenfill

Horváth Árpád

Vânzări
+40 752 138 723
vanzari@greenfill.ro

Completaţi formularul de mai jos și reprezentanţii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp.

"*" indicates required fields

Email*
Newsletter
Consent*
GDPR*

Contact

Căutăm parteneri distribuitori pentru fulgi biodegradabile GreenFill!