Folia strech economica

Decideți înțelept!

Reduceți costurile de ambalare cu folia stretch economică!

Într-o industrie care este supusă unei presiuni puternice din cauza energiei electrice, a gazului și a tuturor tendințelor de cost asociate, este important să se revizuiască în mod regulat costurile de ambalare și să se depună eforturi pentru a le reduce, menținând în același timp și calitatea produsului dat.

Prin inovațiile sale și prin soluții ecologice AMCOPACK SRL se străduiește în mod constant să reducă cantitatea de materiale de ambalare dăunătoare mediului.

Economisiți până la 37%* la utilizarea foliei stretch de 12 micron!

Încercați și Dumneavoastră folia noastră stretch manuală cu grosimea de 12 microni cu o extensibilitate min. de 150% și convingeți-vă de calitatea remarcabilă a produsului nostru!

* Toate foliile sunt rolate pe tub de carton cu greutate redusă de 250 gr.

Cumpărați folie stretch și nu tub de carton
Rolă tradițională de folie Stretch / Rolă economică de folie strech AMCO

Pentru ofertă de preț completați formularul de mai jos și reprezentanții noștri vă vor cotacta în cel mai scurt timp.

"*" indicates required fields

Email*
Newsletter
Consent*
GDPR*

La alegerea foliei stretch merită a fi luate în considerare următoarele caracteristici importante ale produsului:
extensibilitate flexibilă:

• extensibilitatea fără rupere a foliei asigură fixarea sigură a stivei.

• aderența: asigură faptul că straturile de folie nu se separă unul de celălalt, ceea ce face ca ambalajul să fie durabil.

Extensibilitate flexibilă a foliilor Stretch manuale produse de noi este de minim 150%, ceea ce reduce în mod considerabil costul specific al materialului de producție. Pe lângă toate acestea grosimea subțire a materialului de 12 microni asigură utilizarea economică a foliei.

Principalele avantaje ale foliei stretch manuale subțiri de 12 microni

Economic: folosind un material de ambalare mai subțire, prețul pe metru pătrat de folie este cu până la 37% mai ieftin, astfel încât puteți cumpăra mai multă folie la același preț.

Ecologic: utilizarea unei folie stretch mai subțiri generează mai puține deșeuri, reducând amprenta ecologică a afacerii dumneavoastră.

Formarea sigură a stivei: rezistența remarcabilă la rupere asigură traiectoria logistică sigură a stivelor mai ușoare. Producem în role mai mari, pe un tub de carton cu greutate redusă.

Căutăm parteneri distribuitori pentru fulgi biodegradabile GreenFill!